Overslaan en naar de inhoud gaan
CaptainWork _ ontbijtseminarie AI & digitalisering

Ontbijtseminarie: 3 topsprekers over AI & digitalisering

Op 30 augustus delen Tim Verheyden, Elly Huysmans en Dieter Van Esch hun inzichten en ervaringen op/met AI en de impact van digitalisering. In ons dagelijks leven, maar ook specifiek uit het perspectief van/voor ondernemers.

Deelname aan dit event is gratis. 

Locatie: Corda Campus Hasselt. Routebeschrijving volgt na je inschrijving.

Tim Verheyden - event CaptainWork

AI: sprookje of apocalyps

Tim Verheyden biedt inzicht in het juiste evenwicht tussen het omarmen van digitalisering en het beheersen van de risico's. Ook de maatschappelijke gevolgen van de digitale kloof worden door Tim op de rooster gelegd.

Als journalist voor VRT NWS volgt Tim de invloed van sociale media en technologie. Van de Arabische lente in Caïro in 2011 tot de steeds grotere impact en vraagtekens van AI vandaag de dag.

De jarenlange journalistieke ervaring van de VRT-journalist zorgt voor waardevolle inzichten voor ondernemers en adepten van technologie die zich willen voorbereiden op de toekomst van AI, met de bijbehorende technologische veranderingen en ethische uitdagingen.

Elly Huysmans - CaptainWork

AI & digitalisering in ondernemerschap

Als Vrouwelijke ondernemer van het jaar bespreekt Elly Huysmans, oprichter en co-CEO van Glowi, de uitdagingen en kansen van AI & digitalisering voor ondernemers. Haar sessie is een getuigenis van de proefprojecten, geleerde lessen en ethische vraagstukken die op haar/jullie afkwamen en afkomen.  

Deelnemers krijgen een unieke kijk op de integratie van AI in de bedrijfsstrategieën van Glowi en hoe de onderneming zo concurrentievoordeel probeert te behalen.

Dieter Van Esch - CaptainWork

Sneller & beter je team versterken met HR-tech & HR-marketing

Dieter Van Esch, oprichter van CaptainWork, bespreekt de nieuwste trends en technologieën in HR-tech & HR-marketing en welke rol AI hier in kan spelen. Dieter deelt praktische strategieën om teams sneller en effectiever te versterken door middel van innovatieve HR-oplossingen. 

Zijn sessie is een must voor HR-professionals en bedrijfsleiders die willen begrijpen hoe ze hun wervingsprocessen kunnen verbeteren.

Praktisch: 
 
  • 08u00: Koffie, fruitsalade en meer dan voldoende ontbijtkoeken zullen aanwezig zijn!
  • 08u15: Aanvang ontbijtseminarie. Verwelkoming door Dieter Van Esch, founder CaptainWork.
  • 08u20: Elly Huysmans over 'digitalisering in ondernemen'.
  • 08u45: Dieter Van Esch over 'HR-marketing en HR-tech'.
  • 09u10: Tim Verheyden over 'AI: sprookje of apocalyps'.
  • 10u00: koffie & netwerkmoment

Inschrijven voor dit gratis event?

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan